3 gode gaveidéer til den historieinteresserede

Har du en god ven, kollega eller familiemedlem som er en rigtig “historienørd”, og som du ønsker at overraske med en gave? Så læs med her. Vi har nemlig samlet en liste med tre gode gaveidéer til den historieinteresserede.

Køb historiske plakater

Den første gaveidé på listen er plakater. De fleste historienørder vil garanteret elske at få en eller flere flotte plakater, som er udsmykket med historiske motiver. I dag kan du i ro og mag fra hjemmets fire vægge shoppe løs i et stort udvalg af historiske plakater. Du skal blot besøge en af de efterhånden mange plakat- og kunstbutikker som du finder online. Hos de fleste onlinebutikker er der et emne der hedder “historie”, og det er altså her at du f.eks. finder portrætter af historiske personligheder, gamle verdenskort, billeder fra 1. verdenskrig og lignende. Så køb en eller flere historiske plakater i dag, og glæd din ven snarest muligt med denne flotte gave.

Årskort til museer er en glimrende idé

Den næste gaveidé er et årskort til din vens favoritmuseum. En del danske historiske museer er så store, at man langt fra kan nå at få alle indtryk med sig, hvis man kun besøger det en enkelt gang hvert år. Netop derfor er det en glimrende idé, at give et årskort til museet i gave til ens historieinteresserede ven, kollega eller familiemedlem. Overvej at lade årskortet dække over mindst to personer, således at din ven altid kan medbringe en ven eller lignende, når denne skal på museumstur. Ellers kan det godt blive lidt ensomt for vedkommende.

Overvej en interessant historisk ny bog

Årligt lanceres der et hav af nye historiske bøger på det danske marked. Du kender helt sikkert din ven, kollega eller familiemedlem indgående, og du ved garanteret derfor hvilke historiske emner vedkommende i særdeleshed går op i. Så hvis en ny relevant bog er udkommet, så giv den i gave.

zerif-lite